Despre noi

Agentie de recrutare si plasare forta de munca pe teritoriul Romaniei

Despre

Cum a pornit totul?

Suntem o echipa formata din tineri antreprenori, plini de optimism si idei marete. Totul a plecat de la dorinta de a ajuta oamenii sa isi gaseasca un loc de munca compatibil cu visurile, principiile si temperamentul lor.

Cu totii stim ca un om isi petrece peste 70% din timpul sau constient la locul de munca si in drum spre acesta. Daca job-ul tau iti creeaza o stare neplacuta sau tensionata, insemana ca aproxiamtiv trei sferturi din timpul petrecut de tine constient este in defavoarea fericirii tale. Zilnic, intalnim pe strada tot mai multi oameni  tristi, posomarati datorita job-ului, asadar, acest proiect a fost creat pentru a reduce numar persoanelor nemultumite cu ceea ce fac. “Daca vrei sa te distrezi 8 ore pe zi, tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi job-ul potrivit.” Silviu O.

Noi, cu ajutorul societatilor comerciale si multinationalelor din Romania incercam sa plasam oamenii potriviti la locurile potrivite, pentru a realiza un castig pentru ambele “tabere”, cea a angajatilor fericiti si multumiti cu ceea ce fac, si cea a angajatorilor entuziasti de rapoartele din ultima luna.

In Romania in momemntul actual  majoritatea societatilor comerciale trec printr-o criza de personal, datorita salariilor(nu ne ferim sa o spunem) dar si din cauza incompatibilitatii dintre acestia si functiile in care profeseaza. In viziunea noastra fiecare bussines este ca si un puzzle, daca o persoana nu este buna intr-o directie anume, nu insemana ca nu poate fi de ajutor, descoperiti unde sunt potriviti si profitati de asta. Acolo ar trebui sa se indrepte atentia antreprenorului.